Äventyrshunden Diesel

tisdag 18 mars 2014

Yippie! Hundvandring bokat 14 september!

Jajamän, den populära hundvandringen återkommer i höst! Duktiga Susanne Jaczewski från Freestylehundar är instruktör och temat blir skogsagility! Jag läääängtar! Hoppas det blir många hundar och ägare som vill hänga med även denna gång!

Mer info hittar du här!

Hundvandring i Roslagen
hundvandring
Häng med på härlig hundvandring i höst! Vi vandrar i vacker natur genom mysiga skogar. Som alltid på 52 adventures hundvandringar har vi sjöutsikt under dagen.
Temat för vandringen är ”skogsagility”. Vi använder vad skogen har att erbjuda i form av hinder och klurigheter. Vi tränar balans, koordination och kondition med våra hundar. Få tips och idéer om hur du kan piffa till vardagspromenaden med nyttiga övningar som aktiverar din hund på ett lekfullt sätt.
Med på vandringen följer Susanne Jaczewski från Made to move/Freestylehundar, en erfaren och duktig instruktör inom både agility och freestyle. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Välkommen att umgås och ”prata hund” med likasinnade!
Under vandringen tar vi en välbehövlig paus i det gröna då vi äter vår medhavda matsäck. Alla deltagare får en ”doggie bag” med sig hem med hundiga överraskningar från Djurmagazinet i Arninge. Välkomna!

Varför: För att det är roligt att utvecklas tillsammans med sin hund.

Vem: Passar alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitétstid med sin hund.

När: Söndag 14 september, klockan 10-15.

Var: Brottby

Hur: Hela turen är ca 5 km. Under vandringen stannar vi till för att göra olika övningar med hundarna. Vi pausar för medhavd lunch någonstans på vägen.
Ta med egen matsäck, regnkläder och varm tröja till er själva. Till hunden tar ni med regntäcke om ni har, vatten, skål, hundleksaker och gott godis i olika former.

Vad: I priset ingår guidad vandring, erfarna hundtränare, doggie bag med smarrigheter.
Minst 6 ekipage för att turen ska bli av.

Pris: 600 kr
Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer, hundens namn, hundens ras och hundens ålder.


2 kommentarer:

 1. Har ja pengar hade ja planer på att åka ditt, lät ju super kul :D
  o susanne e ju super duktig ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni är välkomna om ni vill! Susanne är verkligen kanon!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.