Äventyrshunden Diesel

torsdag 13 mars 2014

Freestylehundars Tricktävling nr 21 : Dribbla

Jaha, då är det alltså inlämning av trick nr 21 imorgon, matte och jag var tvungna att filma idag för imorgon är vi uppbokade hela dagen och har inte tid att trixa med Freestylehundar.


Det här var ett klurigt trix, trots att jag har tränat massvis med balans under januari och februari och till och med tjuvstartat tricket innan det kom ut på hemsidan, så är det frågan om jag får godkänt denna gång.
Alltså jag har inte medvetet tjuvstartat, jag tränade ju balans och matte tog in bollen tidigt i den träningen.


Så med lite hybris i bakhasorna efter min senaste vinst i denna tävling så blev jag nog lite lat och tränade inte ända till slutet utan trodde att "det här ska nog gå vägen"...
Det gick ju superbra med dribblingen innan jag drog till fjällen faktiskt. Faktum är att jag dribblade över hela vardagsrumsmattan! Sen tog jag semester och tappade helt formen verkar det som.


För idag när vi var tvungna att filma så fick jag scenskräck. Det fanns inte en chans att jag skulle dribbla över vardagsrumsmattan idag, matte fick tokbacka i träningen och lägga in en HOPVIKT handduk som jag med nöd och näppe tog mig över. Med en massa klick och lock på vägen.
Hon var tvungen att klicka i början till och med för att jag skulle hålla spralliga tassar stilla på bollen... Tror inte att det var godkänt enligt reglerna.... Vi får se vad domaren säger.


Men va fan, man kan inte vara på topp jämt. Såhär blev vår inlämningsfilm i alla fall. Skit samma om det blir godkänt eller ej, det är så roligt att träna med matte så jag bryr mig inte om vi blir godkända idag. Och dessutom vet jag innerst inne, innanför pälsen, att jag kan det här bättre än vad jag visade idag.
Nu måste jag hitta min expeditionsräv, för matte berättade precis att vi ska till fjällen igen! Och Reka ska följa med!
Men var sjutton la jag räven sist...?


2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.