Äventyrshunden Diesel

torsdag 20 mars 2014

Skynda, skynda!

Innan snön försvinner det vill säga. Matte och jag hann med 4 km innan nattens snö hade smält bort.. Bättre än ingenting och en oväntad torsdagsupplevelse såhär mitt i våren!Nu är det dags för lunch-business-möte med Reka. Jo, det är sant, Vi ska inte träffas och leka, nej nej.
Vi har viktiga affärer att avhandla. Hon jobbar ju som friskvårdsansvarig på Sällskapsresor. Just idag har hon tagit med sig chefen på friskvårdspromenad på min ö och dessutom ska vi snacka business, hennes resenärer vill kanske bli guidade här på ön i sommar.
Jag ska lägga ett anbud på guidningen. Är det någon som kan min ö så är det ju jag! Jag hittar varenda stig här i krokarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.