Äventyrshunden Diesel

lördag 22 mars 2014

Yey! Spårat!

Husse och jag har varit ute och gjort roligheter idag. Vi har spårat!
Eller jag har spårat, husse har mest hängt efter i linan. Han är sååååå långsam i skogen, jag drar allt vad jag är värd framåt och husse drar bakåt. Han menar att jag måste hinna hitta alla föremål, så jag inte bara springer över dem.
Men alltså ni fattar inte, det är ju själva spårandet som är det bästa som finns! Att plocka upp saker på vägen som någon klantig spårläggare har tappat är inte alls lika tillfredsställande. Näe, tacka vet jag att hitta slutpinnen! Det är sann lycka det!

Håll i dig husse, nu kör vi! 

Vafalls?! Det ligger ju blodpudding i burken?!
Det kan jag i och för sig tänka mig
att stanna till lite extra för...

Ha, en stig!
Kom igen, svårare hinder än så klarar jag med en tass-spark! 

Häng på husse, hit ska vi! 

Åsså en suddig film på mig och husse in action, notera min propellersvans som snurrar i turbofart av pur glädje!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.