Äventyrshunden Diesel

fredag 28 mars 2014

Hotelltestarpatrullen del 7

Nu har jag, matte, Reka, Sofia och Jonas förflyttat oss till Ramundberget med hjälp av skidor. Eller jag och Reka har ju sprungit så klart men de andra har åkt skidor. Så ikväll testar vi Ramundbergets hotell.
Fräscha rum, tyvärr inget extra hundigt som välkomnade oss. Enda nackdelen var väl att jag inte fick sova med matte, för hon hade inget hundrum.
Så jag fick dela rum med Reka, Sofia och Jonas. Det var helt okej faktiskt, även om jag saknade matte jättemycket. Jag blev superglad när hon kom på morgonen och hämtade mig! Puh, hon hade inte lämnat mig....

Inga bilder blev tagna från rummet eftersom både jag och Reka var helt slut efter en dag på fjället så vi däckade direkt vi satte tassarna innanför dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.