Äventyrshunden Diesel

tisdag 16 januari 2018

Firar födelsedag i SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Som jag längtat efter snön! Det har ju bara varit grått och regn hemma hela jävla hösten. Ett evigt duschande har det varit så fort jag varit ute på promenad. Suck. Så tack och lov för att min matte tog sitt förnuft till fånga och drog till italienska alperna och tog mig med, för här finns det snö!!!Snöööööö!


Idag fyller jag år och jag har varit chef för hur den här dagen ska firas på bästa sätt.
Jag började med att ta med mig matte ut i morgonsolen för morgonpromp. Jag tyckte vi skulle gå upp för en jättebrant backe längs en bäck och kolla vad som fanns där. Matte hakade på fast hon knappt var vaken. Och vi hittade en jättefin runda i skogen på alpsidan och kom ner i den lilla byn som vi bor i sen. Perfekt. Solen sken och vi såg de vackra bergen runt omkring.

Morgonsol

Morgongodis


Sen fick jag paket med gotta i och så bar det iväg till Monte Pana för skidåkning! Oj vad kul det var! Jag kunde knappt bärga mig och var så exalterad i bilen att jag satt och skakade av upphetsning. Skrek ut min glädje gjorde jag när matte stod och knäppte skidorna. Hon blev ju aldrig klar!!
Men så fort vi började glida framåt blev jag tyst, och bara log! För det var så härligt att få springa och dra matte i den snötyngda granskogen, högt upp bland bergen.
Lite dimma fick vi tampas med, men det blev ju bara mer spännande när en inte såg nåt! Då sprang jag ännu fortare eftersom det är så kul att dra matte fort, fort, fort i nedförsbackarna.

Matte fick hjälpa mig lite med snö i tassarna, men annars var
allt tipptopp! 


Efter skidåkning tog vi en tur på byn för att spana in hundutbudet. Såg en riktigt snygg italiensk donna som jag kan tänka mig att göra valpar med. Får se om vi stöter på henne igen... Hoppas det.

Kvällen ägnades åt paketöppning, gos och laxmiddag. Nu ska jag mysa framför brasan och njuta av min födelsedag, min italienska födelsedag! Det är ju inte varje år en får en sån! 

Paket till mig! 

Nam-nam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.