Äventyrshunden Diesel

torsdag 24 mars 2011

Årets första spår!!

Idag är jag väldigt glad! För idag fick jag spåra för första gången det här året! Var i november sist som jag spårade... Så matte hade lagt ett ganska lätt spår med två mjuka vinklar och bara två vittringspinnar med en liggtid på cirka en timme. Spåret var ca 200 meter långt. Men det som gjorde det supersvårt var att det blåste som attan idag. Men jag fixade det nästan ändå. I en vinkel fick matte stanna till och kolla till mig ifall jag var med i matchen fortfarande.. Men oj, var roligt det var! Jag blev så överrumplad av att vi skulle spåra så när matte satte på mig spårselen så tänkte jag inte ens på att jag skulle pipa och ha mig som jag brukar av all förväntan som jag i vanliga fall har. Först när hon sa "spår" fattade jag att jag skulle få spåra! Och då blev det sprutt i benen vill jag lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.