Äventyrshunden Diesel

tisdag 29 mars 2011

Koncentration!

Igår kväll var jag och matte på en öppen träning som Uppsala Hund och Aktivitetscenter har varje måndag för alla som vill. Träningsgruppen går ut på att man kommer dit och så tränar man det man behöver träna på med störning från de andra hundarna som är där och tränar på det som de behöver träna på. Jättebra tyckte matte, som anser att jag behöver öva på att koncentrera mig fast det är andra hundar i närheten.
När vi kom dit så var min stora kärlek Cinna där! Jag träffade henne på luciafikat innan jul och blev kär direkt. Hon är en jättesnygg aussie-tjej som också är blue merle precis som jag! Fast hon är en stor aussie, så hon väger det dubbla mot vad jag gör. Men storleken har ingen betydelse när det är kärlek med i bilden!
Matte fick jobba hårt för att jag överhuvudtaget skulle titta på henne när Cinna var alldeles i närheten och tränade med sin matte. Men det var ju precis därför vi kom hit, för att öva min koncentration. Så matte fick ju det hon var ute efter...!


Här tycker jag mest det ser ut som om
matte behöver öva koncentration,
jag har ju full koll på henne...
Foto: Elisabeth Sterner

Cinnas matte hade korv i fickan,
så jag gillade hennes matte bättre än min egen just då faktiskt...
Foto: Elisabeth Sterner

Jag fick en puss av Cinna! Kärlek!
Foto: Elisabeth Sterner

Jag tror min matte vill något, men jag skiter i det just nu..
Foto: Elisabeth Sterner

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.