Äventyrshunden Diesel

fredag 4 mars 2011

Ny blogg-tävling!

Emmas Hundreda har utlyst en ny tävling på sin blogg! Denna gång fick man välja lite på vad man skulle lära sig. Matte valde åt mig, jag ska tydligen lära mig att gå upp med bakbenen på en vägg?! Hur hade hon tänkt sig det här? Speciellt eftersom hon har dundermycket saker att göra just nu så vi hinner knappt träna alls... Nästa vecka ska jag vara med farmor och farfar hela veckan och jag tror inte att de kommer att träna det här med mig... Så i praktiken kommer vi börja träna på den här tävlingen i mitten på mars... Hmm, undrar om matte verkligen har tänkt igenom det här? Tror inte att vi kommer att få några handikapp-poäng för att vi startar tävlingen sent.... Eller får vi det Emma?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.