Äventyrshunden Diesel

måndag 28 mars 2011

Grabbhelg

Matte var och spanade på lodjur i helgen och då fick inte jag följa med... Jag hävdar ju fortfarande att om jag hade varit med så hade jag spårat upp dem till henne så att hon faktiskt hade fått se ett lodjur! Men jag hängde med husse hela helgen och vi hade en riktig grabbhelg! Vi gjorde precis som vi ville hela helgen. Vi spanade på brudar, röjde runt på stan, brottades i soffan och tog en lång härlig promenad i skogen med fikapaus. Husse hade köpt en ny kamera så jag fick agera väldigt mycket fotomodell....

Jag och husse gör Uppsala by night

Husse frestar med köttbulle på skogspromenaden

Snart är det vår och då kan man bada igen!

Vilken väg ska vi gå husse?

Kan vi ta med oss den här pinnen?

Måste bara klia mig lite på ryggen...

Men lite har jag saknat matte....

1 kommentar:

  1. Åh vilka fina bilder:) gillar köttbullsbilden!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.