Äventyrshunden Diesel

torsdag 31 mars 2011

Bloggtävling Väggvandring del 11

Idag är sista dagen för att komma med bidrag till bloggtävlingen i väggvandring. Jag och matte tränade lite i morse men jag var så trött i huvudet att jag inte gjorde speciellt bra ifrån mig alls. Därför bestämde sig matte för att det som finns på min blogg om väggvandringen hittills får vara våra bidrag för den här gången.

Matte är nöjd även om jag inte klarade uppgiften fullt ut. Men jag har lärt mig att backa mycket, mycket bättre nu. Jag kan backa över det mesta faktiskt! Stock och sten, stadstrappor och grushögar... Vi kommer att fortsätta träna på det här även om jag inte kommer att blogga om det lika frenetiskt. Nu har jag fått en bra grund och kan jobba vidare på detta! Matte har inte lagt på något kommando än då jag inte har klarat det helt på riktigt. Så hittills så säger hon bara "backa" och så gör jag det även om det kommer en massa grejor i vägen. Vi ska också träna på att matte inte ska behöva gå framför och "putta" mig bakåt med godishanden, utan att jag verkligen förstår att backa utan att matte gör ett så tydligt tecken med kroppen. Så vi tränar vidare men är mycket nöjda ändå med vår insats i den här tävlingen!
Nu håller vi tummarna på att vi ska kamma hem storvinsten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.