Äventyrshunden Diesel

torsdag 17 mars 2011

Bloggtävling Väggvandring del 3

Tjoho, nu är jag tillbaka hos matte och husse igen. Så fort matte hade hämtat mig från farmor och farfar satte hon igång att träna väggvandring med mig. Skönt att hon är tillbaka från all jobbstress. Det var inget roligt när matte bara jobbade och inte hade tid att leka med mig alls. Jag tycker om min matte väldigt mycket, men mest tycker jag om henne när hon är sådär påhittig och rolig.

Nu när matte är som vanligt igen får hon för sig att jag ska backa upp på allt möjligt. Idag backade vi upp på snövallarna längs vägen under vår lunchpromenad. Matte hävdar att jag gjorde ett stort framsteg idag då jag faktiskt "hoppade" upp med båda baktassarna samtidigt mot snövallen vid ett tillfälle. Hon säger att det är förmodligen så jag måste göra för att komma upp på väggen. Hrmpff, vi får väl se...

Snövalls-backning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.