Äventyrshunden Diesel

tisdag 22 mars 2011

Bloggtävling Väggvandring del 5

Jorå, matte fortsätter att drilla mig i väggvandringar. Idag på morgonpromenaden hittade hon en grushög som hon tyckte det var lämpligt att jag backade uppför. Gruset rullade mest under tassarna så jag kom inte så högt upp, men det gick ganska bra ändå måste jag säga.

Helt okej backning va?!

Vi gick även över en skolgård imorse där massor av ungar var ute på rast och sparkade boll, skrek gällt, sprang runt och härjade. Matte fick då för sig att jag skulle vara lös och träna på att gå fot bredvid henne. Jag försökte mitt bästa att koncentrera mig men hon gick ju rakt genom den värsta högen av ungar för att göra det jättesvårt för mig. Jag höll mig iallafall inom en meter från hennes sida men jag hade svårt att fokusera på matte, jag kollade mest på alla ungarna som alla skulle klappa mig på huvudet. Matte var ändå stolt över mig eftersom jag inte sprang iväg. Jag litar ju på henne, måste bara hålla lite koll på allt som händer omkring mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.