Äventyrshunden Diesel

lördag 13 april 2013

Framsteg i tasstorkandet

Jorå, matte och jag gör framsteg i tasstorkandet. Vi har lyckats förflytta oss inomhus nu faktiskt. Matte stod och lagade mat häromdagen och rent spontant slängde jag på en tasstork på köksmattan för att ta reda på om det gav utdelning på det som fanns på skärbrädan. Och det gjorde det! Så vi fortsatte att torka mina tassar på köksmattan ett tag. Sen gick vi in i hallen och testade på dörrmattan, och japp det funkade där med!
Matte har inte döpt trixet än, men idag när vi tränade lite ute så hörde jag minsann att hon la på ett "torka torka" till sitt eget sprättande med fötterna. Så nu ska vi träna vidare och se om det ordet sätter sig. Det är lätt att fatta vad jag ska göra när matte också sprätter med sina fötter, men när hon bara pratar blir det svårare...
Såhär ser vårt trix ut såhär långt iallafall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.