Äventyrshunden Diesel

lördag 6 april 2013

Modellhund?!

Jaha, då har matte bestämt över mitt huvud att hon ska tjäna pengar på mina vackra blåa ögon. Hon ska alltså tjäna pengar på att jag är snygg!
Idag var jag på DogModel-kurs. Alltså typ en introkurs i hur man gör för att få vara med i reklamfilm och spelfilm. Jag tyckte mest att vi tränade freestyle-övningar med bästa Sussie, Magic, Haven och Astra från Freestylehundar. Så jag tyckte det var en alldeles okej dag. Jag märkte inte så mycket av det där med modellandet. Mest var vi nog där för att visa upp mig och mina konster för modellmamman så att hon vet vad jag passar i för roller.

Sussie ger instruktioner och Haven och Magic lyssnar noga. 

Deltagarna lyssnar andäktigt på vad Sussie har att säga. 
 
Lilla Astra gjorde premiär som demohund
och skötte sig galant! 

Det är tråkigt att vara i buren,
säger Magic och Haven! 

Dagen avslutade vi med att besöka ett naturreservat i närheten av kurshuset, och det roliga var att min husse var också där! I naturreservatet! Jag hoppade ut ur bilen och då stod han där! På något vis hade han hunnit dit från sin fallskärmshoppardag i Västerås. Jätteglad blev jag!

Kanonfint naturreservat vid Mälaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.