Äventyrshunden Diesel

söndag 7 april 2013

Freestylehundars Tricktävling nr 13: Torka tassarna del 1

Egentligen är det inte första gången jag tränar på att torka tassarna, men det här är första gången det filmas. Matte och jag har diskuterat hur vi ska gå tillväga med tricket. Vi har provat Sussie metod och det gick väl hyfsat. Jag krafsade på dörrrmattan och fick lite godis. Men vi tänkte prova en annan metod också. För det vore fint om jag kunde torka mig om alla fyra tassarna säger matte.
Jag är ju väldigt bra på att krafsa med tassarna i marken efter att jag kissat. Så matte har helt enkelt tagit med sig klickern och berömt mig när jag gjort det här av mig själv.
Jag fattade ganska snabbt och nu kan jag göra det utomhus när matte drar sina tassar i marken. Det svåra är nu att omvända det till dörrmattan inomhus... Får se om vi lyckas innan tävlingstiden är ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.