Äventyrshunden Diesel

måndag 15 april 2013

Lillasyster och jag i stan

Idag var en väldigt annorlunda dag än vad jag är van vid. Matte skulle på läkarbesök i den stora staden Stockholm och jag fick följa med. Alltså inte in till läkaren, utan till stan.

Chillar på tuben...

Först åkte vi tunnelbana och när vi kom in till stan så fortsatte vi promenera runt olika parker med massa spännande dofter. Vad jag inte märkte var att när vi klev ur tunnelbanan så byttes föraren bakom kopplet från min matte till mattes Lillasyster. Men jag var så upptagen med att läsa stadsnyheterna att jag inte riktigt märkte att det var Lillasyster som promenerade med mig i parken. Men så tittade jag plötsligt bakåt och såg att det INTE var matte! Då ville jag genast tillbaka till stället där jag kom ihåg att jag hade sett matte sist, vilket var utanför läkarmottagningen. Så Lillasyster fick ingen långpromenad med mig medan matte nackade med läkaren. Vi stod och väntade utanför dörren tills matte kom ut.

Då blev jag superglad och för att fira att min matte inte hade övergivit mig gick vi alla tre till hundcafét, Coffee & Friends och åt blodpudding.

Här är hundar välkomna! 

Mumsig fika för fyrbenta! 

Kanske att jag ska ha något mer
än bara blodpudding?

Åh, vilken snygging det står där borta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.