Äventyrshunden Diesel

torsdag 11 april 2013

Hos Sofia utan Reka

Idag på eftermiddagen bestämde jag och matte att vi skulle åka till Sofia och muntra upp henne eftersom hon för tillfället var utan båda sina hundar. Så vi tog med oss två hjärtan, ett för varje hjärta som saknades hos Sofia.

Hjärtan till Sofia

Jag tror hon blev glad, för vi mottogs med röda mattan!


Nog för att den inte var så stor...
...men det är tanken som räknas! 

Vi blev kvar en stund på Sofias jobb och fikade och pratade. Jag kände att det luktade av Reka, min absoluta favorittjej här i världen som jag gärna vill göra valpar med. Men just idag när jag var där, så var inte hon där. Hon var hos sin drömprins och gjorde valpar med honom!! Orättvist....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.