Äventyrshunden Diesel

onsdag 8 februari 2012

På kurs med Kurt

Nej, vänta nu, med Kurt var det ju inte jag var på kurs, utan med Emma och Camilla i Hundreda!
Idag stod det avslappning på schemat. Och ni som känner mig vet ju att det inte är min starkaste gren. Jag kommer definitivt inte bli uttagen till OS i avslappning i London 2012.
Det gick sådär med avslappningen på kursen, MEN när jag skulle visa resten av gruppen så att de kunde diskutera om mig och mina svårigheter, då gjorde jag min bästa avslappning någonsin på filten! Jag är en sån moooooviestar! Jag ääääälskar när jag får stå i centrum! Då skärper jag mig liksom, eller så är det för att matte skärper sig som jag gör likadant.....? Jag brukar anta samma "state of mind" som hon nämligen. Är hon glad, då är jag glad. Är hon trött, då sover jag med. Är hon stressad, ja då blir jag också stressad. Fokuserar hon på något, då gör jag likadant. Emma sa till oss på kursen att det är väldigt tjocka band mellan matte och mig... Det stämmer nog. Jag gillar min matte väldigt mycket!

Nja, lite väl fokuserad på godiset va?!
Foto: Hundreda

Hyfsat avslappnad ändå...? Eller?
Foto: Hundreda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.