Äventyrshunden Diesel

söndag 12 februari 2012

Längd-söndag

Nu verkar det som matte och jag har kommit igång med vår träning igen efter mattes megadunderförkylning som höll i sig hela januari. Idag passade vi på att njuta av det kanonfina vårvädret och åkte längdskidor på Vaxholms golfbana. Jag fick börja och springa lös så att jag fick värma upp musklerna ordentligt innan jag skulle dra min heffaklump till matte. Men oj, vad fint jag drog henne sen! Hon var så stolt över mig! Och jag hörde minsann när vi passerade andra åkare att de berömde mig också. Men det bästa på dagen var nog ändå när matte och jag varvade ner på stranden med varm choklad efter åkningen. Jag kröp upp i hennes knä och sen satt vi länge och glodde på färjorna som passerade i den öppna rännan och skridskoåkaren som zickzackade sig fram så att det sjöng i havsisen.

Åhej, kom igen nu heffaklumpen! 

Is-span

Kollar av omgivningarna när matte packar ihop matsäcken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.