Äventyrshunden Diesel

söndag 5 februari 2012

Härlig söndag!

Vilken härlig dag det har varit! Husse och jag tog en megalång promenad i morse så att matte fick sova ut ordentligt. Det var himla skoj att röja runt med bara husse i all snö som kommit på min ö! Vid lunchtid hade matte vaknat till liv så då fick vi med henne ut på en härlig tur, och då blev det massor av balansträning så att vi kan bemästra den där kedjan någon gång.

Två framtassar är inga problem,
om jag får godis!
Jag kan till och med vandra fram och tillbaka
med framtassarna på kedjan nu!

Tadaa!
Två framtassar och en baktass på kedjan,
med visst stöd från matte förstås...
Träningsbalanserar på en trädstam och letar godis som matte gömt.
Jag har sagt till matte hundra gånger
att hon inte BEHÖVER hålla i mig, jag klarar det här själv...
Men hon lyssnar inte  på det örat...


Poserar lite världsvant för kamerakillen,
(husse alltså).

På eftermiddagen kom det massor av folk som jag gillar på besök för att gratta husse som fyller år imorgon. Jag fick också present, fast jag inte fyller år eller ens har namnsdag!

Vilken snäll farmor jag har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.