Äventyrshunden Diesel

tisdag 7 februari 2012

Paus från ALLA utmaningar

Idag satte jag ner tassen. Jag ville inte träna på någon utmaning alls idag. Jag ville inte träna på att slöa på filten, inte heller var jag sugen på korvapporteringsträningen, backa ville jag inte heller göra och framförallt ville jag inte balansera på någon löjlig kedja. Jag gick resolut och grävde fram mitt uppletande-täcke som jag visste fanns underst i bråten längst till höger i sovrummet. Jag bar ut det till matte och hon fattade vinken direkt. Så idag har vi gjort uppletande i en vacker och snöig skog! Det var superkul! Det var jättelänge sedan vi körde uppletande, men jag kom exakt ihåg hur man gjorde. Dessutom så fick jag leta godis i träden idag, både med och utan mattes hjälp. När det var högt upp fick jag ta hjälp av matte genom att hoppa upp på hennes rygg, men oftast nådde jag godisarna själv.

Var kan godiset vara tro? 

Vadå vänta? Jaha, måste täcket knäppas också under magen?
Men jag vill iväg och leta NU! 

Leta, leta, leta....
Ooo där fick jag upp mattes bilnyckel i nosen, den är här någonstans...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.