Äventyrshunden Diesel

onsdag 22 februari 2012

Men innan kursen...

.... som matte gick på utan mig för att lära sig om hundens ABC har vi tränat på filten och hunnit med några uppletanden i det fina vårvädret. Idag provade matte att lägga filten i soffan för att testa om det skulle få mig lugn och avslappnad. Hon menar på att jag brukar ju ligga och slappa där i vanliga fall. Hmm, det kanske gick något bättre, men jag har fortfarande för stort fokus på matte, enligt matte själv. Fattar inte riktigt, i vanliga fall så vill matte att jag ska ha fokus på henne, men helt plötsligt så ska jag inte ha det? Utan bara slappa? Mycket mystiskt... Roligare var det med uppletande idag. Solen sken och havet kluckade härligt igen nu när isen släppt. Matte var stolt över mig då jag har börjat att leta efter sakerna åt det håll som matte faktiskt pekar åt. Jag hittade alla vantar och leksaker som matte gömt både högt och lågt, men nycklarna som matte gömt under mossan markerade jag bara, för jag VÄGRAR att bära på metall! Så det så.

Leta, leta efter mattes tappade grejer..


Ser lite stirrig ut va??! 
Ge mig godis, för tusan, jag slappar ju allt jag kan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.