Äventyrshunden Diesel

torsdag 16 februari 2012

Bästa Susa!

Idag var den lyckligaste dagen på länge! Min bästa kompis från Åre, som jag inte träffar så ofta har varit här på min ö och hälsat på! Oj, vad jag och Susa har rusat i snön, busat och nafsat varann i öronen. Hon är så härlig Susa! Hälften aussie och hälften border collie. Snygg, snabb och stark! Med sig hade hon matte Anna och nyaste flockmedlemmen, lilla Ellen. Men jag hade mest ögon för Susa jag!

Snart kommer jag och tar dig!

Bus, bus bus! 

Va, var det någon som sa något? 


Busa mera?

Susa fick en present av mig,
som matte fick hjälpa till att öppna...

Susa fattade direkt
att man skulle rulla ut de gottiga inuti

Pausar lite med varsitt smarrigt ben

Okej, Ellen kan få vara med på bild också då..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.