Äventyrshunden Diesel

måndag 6 februari 2012

Uppgradering i korvutmaningen

Okej, nu klarar jag att hålla i mitt speciella kursgodis utan att vilja äta upp det i ett nafs. Knäckebrödet är tillfälligt nedlagt för jag har en tendens att smula sönder det i småbitar och sen glufsa i mig alltihopa.

Jaja, jag håller väl i denna
om du ger mig köttbullen du har i handen matte!
Men idag testade vi lite tyngre grejer. Matte gick in på riktig korv! Och inte vilken korv som helst, utan cognac medvurst, den absolut bästa av korvar som finns! Men det gick käpprätt åt helvete faktiskt, om du frågar matte. Jag tycker det gick ganska bra eftersom jag fick mumsa en väldig massa medvurst utan synbar ansträngning! Lite nöjd är jag med dagens träningspass i månadens utmaning, för den gick väl ut på att äta så mycket korv som möjligt?! Eller?!!

Korv när den är som bäst, i stora bitar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.