Äventyrshunden Diesel

lördag 18 februari 2012

Syskon-kärlek

Vilken härlig dag jag har haft idag! Först fick jag träffa min syster för första gången sedan vi var småtting-valpar. Matte trodde inte att jag skulle känna igen henne, men det spelar väl ingen roll egentligen, för vi hade jätteroligt iallafall! Hon såg ut nästan som jag, fast lite mindre fluffig päls. Och så hade hon bara ett blått öga. Men åååå vad roligt jag och Didi hade!
Efter vårt bus i skogen så åkte jag med matte och husse in till den stora staden Stockholm för att shoppa nya skidkläder. Alltså inte till mig, utan till matte. Jag fick följa med in i affären, men matte tog sån evinnerlig tid på sig innan hon bestämde sig att jag la mig ner och slumrade en stund och drömde om min fina syster.
Dagen avslutades med kalas, det var massa små och stora  människor överallt och jag hade fullt sjå att hålla koll på matte och husse i folkmängden.
Men oj, vad jag är nöjd med den här dagen! Att träffa min syster var det bästa som hänt på länge!

Right behind you Sis! 

Lika som bär?

Håller med dig syrran, det var skoj det här! 
 
Yabbadadooo! 

Shit, jag hänger inte med syrran! 

Syrran hade med sig sin hundkompis Max också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.