Äventyrshunden Diesel

söndag 13 maj 2012

Aaaah, massage!

Det var en hård dag i går på expeditionen då jag sprang 3 mil med matte. Så det passade bra idag tyckte jag att matte fick lära sig att massera mig. Det är bra för att ta hand om mina muskler så att jag håller mig frisk och kry. Jag hade lite svårt att slappna av i början, men det berodde nog på att Cinna (Uppsalas snyggaste aussietjej) hade hittat till Hundreda idag! Med sig hade hon Datscha också. Kärt återseende från förr. Och det blev inte lättare att slappna av när Cinna höglöpte! Men matte knådade på och till slut så kunde jag slappna av på min filt.. Det var rätt skönt om jag ska erkänna. Matte får gärna massera mig igen...
Fast egentligen tror jag att matte hade behövt massage mer än mig, för hon hade riktigt ont idag efter vår expedition igår...

Okej då, hyfsat skönt....
Foto: Emma Hammar Hundreda

Nämen, vilken snygging!
Cinna från Uppsala på besök
Foto: Emma Hammar Hundreda

Datcha njuter av massagen
Foto: Emma Hammar Hundreda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.