Äventyrshunden Diesel

lördag 26 maj 2012

Morfar på besök!

Idag har jag haft morfar på besök! Det är inte ofta han kommer hit, så jag blev extra glad när det var han som plingade på dörren! Vi tog en fika på öns egna skärgårdsmejeri, men jag fick inte smaka någonting. Taskigt, om du frågar mig. Även mattes faster och farbror var med.

På smuljakt vid Ostmakeriet....

Vi passade även på att upptäcka vad som fanns bakom de borgmurar som vi promenerar förbi varje dag. För idag öppnades de hemliga rum som döljer sig på insidan. Och för ovanlighetens skull så fick hundar följa med på guidad visning, så jag passade på så klart! Men det var inte så spännande som jag trott, jag la mig mest ner med dövörat till och försökte sno åt mig lite kyla från stengolvet istället.

Borgen där vi kröp omkring i hemliga rum

Åååh, här var det svalt och skönt...

Morfar lyssnar intresserat,
jag lyssnar inte riktigt lika intresserat....

Innan morfar åkte hem ville både han och jag kolla till båten, att den låg kvar och så. Som tur var så gjorde den det.

Bryggsegling

Nästa gång morfar kommer på besök ska jag ta med honom ut på en skärgårdstur. Det blir skoj.

Och jag hörde rykten om att imorgon så ska jag får träffa mattes Lillasyster och moster Inger! Det ser jag fram emot! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.