Äventyrshunden Diesel

söndag 27 maj 2012

På släktträff typ

Idag har jag varit på värsta släktträffen nästan. Matte var ute och cyklade på Expedition 52 idag och jag fick inte följa med. Lika bra det, jag hade nog inte orkat iallafall. Hon cyklade 7 mil! Jag orkar ju knappt gå 700 meter just nu. Skyller på värmeböljan mest....
Så jag fick hänga med mattes Lillasyster istället, och det var jätteroligt för det har jag inte gjort på väldigt länge! Det var så varmt idag så vi chillade mest i skuggan och på hennes svala balkong.

Peace out!
Foto: Lillasyster

Men Lillasyster skulle iväg på premiär på kvällen, så då kom nästa släkting och hämtade mig. Moster Inger knackade på och jag blev alldeles tokigt glad när jag hörde hennes röst! Hon har världens bästa röst, jag blir så himla glad av den! Sen hjälpte jag Moster Inger att påta i trädgården, eller ja, jag låg mest i skuggan och övervakade att Moster planterade rätt blomma på rätt plats.... På eftermiddagen kom mattes kusin och hälsade på och då passade vi på att räjsa runt i trädgården. Och alldeles innan matte kom och hämtade mig trillade Morbror och nästa kusin in genom dörren och gav mig massor av kel och mys. Mmmmm, jag gillar att vara i centrum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.