Äventyrshunden Diesel

torsdag 31 maj 2012

Styrkebesked

Tror att jag är på väg tillbaka. Jag har varit lite rastlös idag så matte bestämde att det var dags att börja träna på läxan vi har fått från sök-kursen. Nu är det ju så att de flesta läxor vi fick krävs det fler personer än matte och mig att utföra. Så det var egentligen bara en vi kunde öva på idag. Det blev vittrings-övningen. Matte gömmer  mina leksaker utmed en stig, sen går vi tillsammans längs stigen och när jag markerar att jag har fått vittring på något i nosen så ska matte skicka mig mot det. Och förhoppningsvis kommer jag tillbaka med min leksak. Till en början gick det ganska galet. Matte hade glömt var hon gömt sakerna och jag vittrade allt möjligt utom mina leksaker. Så det blev en hel del tomma skick innan matte klurade ut hur jag såg ut när jag markerade leksaker. (Har med svansföringen att göra) Så de sista tre skicken mot leksaker gick lysande! Och kul var det när matte och jag synkade så! Ser fram emot sök-kursen på söndag, även fast vi knappt tränat något alls.

Säg bara till, så söker jag upp vad som helst! 


Idag träffade jag även min ö-kompis Smilla och vi busade på som sjutton!

Superbus! 

Kom igen då Smilla! Nu kör vi! 

Tihihi, jag gömmer mig lite för Smilla i djungeln....

Smilla tar paus i vattnet,
medan jag letar smaskiga pinnar på stranden

Vi busade så mycket att jag inte orkade gå kvällspromiss med matte. Då parkerade jag ändan utanför porten och där satt jag och matte i 45 minuter innan vi gick in igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.