Äventyrshunden Diesel

onsdag 9 maj 2012

Svar från veterinären

Nu har jag äntligen fått svar från veterinären vad det var som felades mig när jag bara kräktes och hade mig. Det var ett överflöd av E-coli bakterier i min tarm. Alltså de däringa bakterierna finns i tarmen hela tiden, men i mitt fall hade E-bakterierna tagit över! Så det var därför det kom ut lösa saker i båda ändarna på mig innan jag fick hjälp att ordna upp de där med hjälp av tarmantibiotika. Och varför E:na hade tagit över var förmodligen för att jag fått i mig något som jag inte borde. Och efter det repade jag mig aldrig från första vändan magsjuka och sen blev det bara värre...

För många såna här
vill man inte ha i magen

Men nu ska allt vara bra igen. Jag äter ungefär hälften av mitt vanliga foder och resten är "bra-för-magen"-foder. Husse kom hem idag och tyckte att jag hade tjockat på mig lite! Men matte håller nog inte med...  Men jag mår mycket bättre och känner mig som mig själv igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.