Äventyrshunden Diesel

fredag 4 maj 2012

Inga tandtroll här!

Idag var jag tillbaka hos veterinären igen. Men det var inte för magsjukans skull, utan vi skulle kolla mina tänder. Det är en drive i Stockholm just nu där alla hundar får kolla sina tänder gratis så matte passade på att få lite råd kring mina tänder. Jag fick veta att jag hade väldigt fina tänder! Och matte fick veta att hon ska borsta mina gaddar varje dag plus att hon ska vara mycket, mycket försiktig med tandskrapan så att hon inte skadar min ömtåliga emalj. Dessutom så fick vi reda på att det inte spelar någon roll om man har hundtandkräm eller inte, så jag har bestämt att från och med nu så skiter vi helt i den. Punkt.

Borsta tänderna när du är riktigt glad?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.