Äventyrshunden Diesel

måndag 7 maj 2012

Buddha och söket

Idag slog jag två flugor i en smäll så att säga. Jag fick träffa min bästa killkompis Buddha och samtidigt så var jag på rolig sök-kurs med Hundreda. Det ni! Det händer inte varje dag. Matte var lite smått chockad eftersom hon var ensam tjej (förutom instruktören Emma då) på kursen. Det är bara killar som går Sök tydligen! Festligt. Det var ett skönt gäng och jag tror det kommer bli en jätterolig kurs! Idag fick vi träna apport (som jag anser mig kunna, men matte tycker vi kan fila vidare på det) och börja med budföring. Det senare var trixigare. Jag ska tydligen lämna (!) matte för att springa till en helt främmande människa och sätta mig bredvid den  människan innan jag får springa tillbaka till matte. Klurigt. Men vi har två veckor på oss att träna in det där. Så det ska nog gå.

Emma och Arrac visar budföring.
Arrac var jätteduktig på det,
jag var totalt imponerad måste jag säga!

Duktiga Buddha tränar budföring

Myser lite med Buddhas husse,
medan vi lyssnar på vad Emma har att säga om Sök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.