Äventyrshunden Diesel

fredag 18 maj 2012

Kvar på sjukan

Jag får sova kvar på sjukan en natt till. Jag ville inte äta något ikväll och då fick inte matte hämta mig. De tar triljoner prover på mig och har rakat hela magen för att göra ett ultraljud. Veterinären sa att jag var lite låg när hon pratade med matte hörde jag. Tror fan det, hur skulle du känna om de tog bort alla dina kläder på magen? Jo, naken och blottad. Inget kul alls. Dessutom var matte så ledsen när vi skildes så jag är lite orolig för henne. Skulle behöva träffa henne för att se att hon är okej... Imorgon kanske vi får svar på alla prover, så att vi kan lista ut vad för slags medicin jag ska äta.
Nu längtar jag hem, men det är ändå okej att vara här och få dropp och smärtstillande... Har lite ont i magen faktiskt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.