Äventyrshunden Diesel

torsdag 21 juni 2012

Fästingattack!

Matte provade ett nytt sorts fästinghalsband, ett med eucalyptusolja i. Inga nervgifter, bara naturliga ämnen. Vi provade i en dag. Jag gick runt och luktade svagt av citrus. Men satan i gatan, vad mycket fästingar jag fick! I tre dagar efter att jag burit halsbandet så kryllade jag av fästingar! Matte har aldrig varit med om maken. Vet inte om det var halsbandet eller om det har varit extra varmt och fuktigt just nu, men hon plockade 6 stycken som satt fast på bara några minuter. Och när hon räknat till 15 fästingar som kröp på mig så la hon ner att försöka räkna fler... Det var bara efter lunchpromenaden första dagen. Såhär har det hållit på i tre dagar. Igår bestämdes det att jag skulle bada med shampoo för att få bort citrusdoften. Och idag, när jag nybadad, har sprungit runt i skog och mark är fästinghalten tillbaka till normala nivåer. Någon annan som vågar testa? Vore ju intressant om det bara var jag som inte gick ihop med det här halsbandet eller om fler säger samma sak?!

Om någon vågar testa på sin hund
så skänker vi bort det här halsbandet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.