Äventyrshunden Diesel

torsdag 14 juni 2012

Läxhjälp

Igår kväll träffade jag Buddha och hans husse Niklas för att träna på hemläxan jag fått inför sök-kursen. Det gick ganska bra, även om vi glömde att träna på budföringen. Men vittringsövningen gick kalasbra. Matte skulle gömma Buddhas leksaker så att Niklas fick träna på att se när Buddha markerar, det gick fint tills matte glömde bort var hon gömt den sista leksaken.... Buddha skickades åt fel håll, trots att jag högröstat försökte tala om att det var galet. Men Buddha sprang sig trött och hans nos var tvungen att vila lite, så då äntligen fick jag rycka in! Oj, vad kul det var! Lite svårt eftersom den luktade mest av Buddha och Niklas, men matte hade ju faktiskt hållit i den i några mikrosekunder, så jag fiskade upp den ur blåbärsriset! Ta-daa! Matte och Niklas var så upptagna med att träna oss, så de glömde att fota Buddha och  mig när vi jobbade på med sök-läxan. Men Buddha och jag hann också rusa runt och busa under promissen i skogen. Så vi fastnade iallafall på några kort.

Fin kväll att träna på med bästa Buddha

Drickapaus mellan övningarna

Buddha nästan lyser i kvällssolen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.