Äventyrshunden Diesel

fredag 22 juni 2012

Midsommaräventyr

Hela flocken begav sig ut på midsommaräventyr idag i båten. Vi puttrade runt kring Vaxholm och spanade från håll på midsommarhetsen där båtarna köade i farleden för att komma fram. Men vi hittade en mysig ö där vi lunchade, badade och vilade. Nåja, matte och husse vilade, jag skuttade mest omkring för jag var alldeles toklycklig över att vara på båtäventyr med matte och husse!
På kvällen hade min grannhund Zeb bjudit in till grillkväll, det var väldigt trevligt! Plus att jag träffade min andra granntjej Alice som jag inte sett på flera månader då hon varit bortrest.
En väldigt bra midsommar, förutom att husse var tvungen att resa till USA i jobbets räkning precis nu.. Trist.. Jag kommer sakna honom.

Skulle jag säga till om det var grunt sa du husse?

Matte får agera stötdämpare när det skumpar som mest på havet

Spännande ö, det här! 

Varning för mig??


Kom igen då husse, bara busa lite?

Är det en säl matte simmar med?
Näe, det är ju bara jag! 

På kvällen bjöd Zeb och hans flock på grillkväll!


Och även Alice var inbjuden dit! Så trevligt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.