Äventyrshunden Diesel

söndag 24 juni 2012

Överraskningspromenad...

.... det är vad man skulle kunna kalla min och mattes lunchpromenad idag. Vi knatade iväg när det var alldeles för varmt om du frågar mig, jag svettades och försökte krypa i skuggorna längs vägen för att orka gå. Vi tog en lång paus på Ostmakeriet där vi lunchade och jag fick massor av miljöträning. Både hundar och barn skulle fram och peta på mig. Men jag var cool och tog allt med en nypa salt.

Jag, den fikacoole hunden! 

Under vår lunch så svalnade det i luften och jag fick ork och spring i benen. Matte och jag travade på i skogen och helt plötsligt öppnade sig himlen och vi var dyblöta. Och jag som inte fick bada på några dagar för att jag fått nytt fästingmedel i nacken.... Det var ju kört direkt. Vi tog skydd under en gran och väntade ut det värsta innan vi småsprang hemåt i vätan.

Någorlunda regnskyddad under granen

Nu håller jag som bäst på att torka pälsen på mattes fina soffkuddar. Funkar väldigt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.