Äventyrshunden Diesel

tisdag 19 juni 2012

Morgondäjt

Idag var ingen vanlig dag, utan idag var det dagen då jag hade däjt med Reka och Elsa. Ja, alltså Elsa är jättefin, men det är mest Reka jag är intresserad av. Sist vi sågs höll jag på att spricka i limningen av kärlek till Reka. Men idag, peppar peppar, kunde jag hålla mig i pälsen. Vi liksom bara busade. Matte var lättad, för då kunde hon ju prata med Sofia i lugn och ro. Förutom buset hann vi med att spåra också. För mig var det väldigt länge sedan, så jag var taggad till max i början och sprang rakt förbi första vinkeln och snurrade bort mig helt, missade två första leksakerna. Men sen hittade jag spåret igen, av en slump påstår matte, men jag hävdar att jag visste precis vad jag gjorde hela tiden. De sista 300 metrarna hade jag råkoll på läget och visade vilken mästare jag är med nosen! Elsa är en mästarinna på spårning och visade var skåpet ska stå. Reka är skitduktig hon med, men lite osäker och frågar sin matte hela tiden om hon gör rätt. Och det gör hon ju, hon behöver bara bli lite säkrare på det.

Reka-räjs med Elsa i bakgrunden

Fin skogspromenad längs havet,
där vi ungdomar rusar bakom Elsa, den visa damen!

Men var är Reka?
Jaha, i spenaten! 

Me in action

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.