Äventyrshunden Diesel

onsdag 6 juni 2012

På den Blåa Jungfrun...

....har jag varit idag med matte! Det var vårt första äventyr ihop på väldigt länge. Alldeles för länge om du frågar mig. Men det var bra att det inte var så fysiskt ansträngande att göra detta äventyr. Promenaden runt ön var bara ca 5 km lång, men med en hel del klättring förstås. Som alltid när matte och jag är i farten... Hehehe.. Och så campade vi i Äventyrsbilen, precis som förra sommaren i Norge. Härligt, men lite kallt. Tur att matte hade duntäcke med sig som jag fick plats under. Matte kramade mig hela natten, det var ganska mysigt faktiskt. Jag har varit otroligt glad hela dagen och alldeles väldigt yster innanför pälsen. Årets första dopp blev det för matte och mig också! Vi simmade och simmade så att vi nästan missade båten hem...

Såhär glad blir jag av att vara på äventyr med matte! 

Blå Jungfruns färger matchar mina Blue Merle-toner!

Jag. Vill. Vara. Med. I. Bilden. Punkt. 

Matte tog kort på mina tassar,
för hon tyckte de var så söta?!

Oj, varmt var det idag! Flämt flämt...

Vilken utsikt från lunchplatsen! 

Lite grottkrypning så klart! 

Är det säkert att gå under det här stenblocket matte?

Rulla, rulla liten mini-aussie i liljekonvalj-hav! 

Konstig stig här... Hmmm...

Visst är den fin, Blå Jungfrun?

2 kommentarer:

  1. Hejsan Diesel. Jag tycker att du var så trevlig och snäll så du får gärna var min "skeppshund" så ofta du vill// Skepparn

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.