Äventyrshunden Diesel

onsdag 20 juni 2012

I sista minuten

Matte hade några viktiga möten på jobbet idag. Men hon hade inte planerat för mitt väl och ve under tiden hon skulle vara upptagen. En halvtimme före hennes mötesstart så hade hon fortfarande ingen hundvakt åt mig. Hon hade nog räknat med att det skulle vara molnigt och svalt så att jag kunde hänga i bilen... Men det var stekhet sol och 25 grader varmt. Alltså hade jag blivit grillad om jag suttit i bilen. Det såg länge ut som om det skulle bli just helstekt hundfilé också. Matte sms:ade Husses Storasyster på vinst och förlust, och tro det eller ej, men hon var ledig idag och kunde tänka sig att ta hand om mig ett par timmar! Det tyckte jag var extra kul eftersom jag sällan får hänga med just henne!

Storasyster Karin och jag

Karin bor i en lägenhet där posten kommer direkt in genom ytterdörren, vilket jag upptäckte när det rasslade till i brevinkastet och hennes post damp ner på golvet i hallen. Kvicktänkt som jag är så plockade jag upp den och bar in den till Karin så klart! Hon blev lite förvånad och visste inte om jag hade gjort något bus eller om jag var tränad till att bära in posten.... Men det är väl klart att jag kan bära in posten! Det vet ju varenda kotte att det är bland det första äventyrshundar lär sig! Men jag var nog lika förvånad över att jag inte fick någon belöning för min kvicka insats....

Undrar hur länge jag ska vänta på belöning
för min kvicktänkthet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.